Op 30 oktober houdt Madeleine Corbey weer een beeldhouwdag in het Arsenaal. Deze dag duurt van 09:30 tot 16:30 en gedurende deze dag maakt u een eigen beeld. Op basis van een ruwe steen leert u te kijken (wat ziet u erin) en vervolgens leert u bv deze of een andere gewenste vorm er ook uit te halen. Dat klinkt eenvoudig maar het werken in drie dimensies geeft u toch wat meer uitdaging dan werken in het platte vlak. Mocht u denken dat is niets voor mij, dan zult u verrast worden want onder de deskundige leiding van Madeleine is tot nu toe iedereen in staat geweest dit te leren.

Hoewel u in één dag iets kunt maken is het leren kijken, het zien van vormen het spelen met steen belangrijker dan het maken zelf. Wel is het maken voor mensen een transcendente ervaring en een verrijking van hun leven, wat is er mooier na een beeld geschapen te hebben om het ook prachtig af te werken?

Na één dag weet u of beeldhouwen ook voor u iets is, velen zijn u voorgegaan en ook u zult ervaren hoe verslavend en toch rustgevend beeldhouwen kan zijn.

De workshop wordt gegeven in het Arsenaal in Doesburg, dit is een prachtige historische locatie in het centrum. Het Arsenaal is een voormalig klooster uit 1334. Bij goed weer werken we lekker buiten en mocht het weer tegenzitten dan werken we in de voormalige kapel van het klooster, al met al een ervaring die u niet licht zult vergeten.

De workshop is geschikt voor mensen van 18-88 jaar, de kosten bedragen 60 Euro daarbij inbegrepen is een lunch de koffie/thee en het gebruik van gereedschap en materialen, de steen moet u wel apart betalen.

Madeleine zorgt voor voldoende voorraad en kan u daarbij adviseren, verder bepaalt u zo zelf hoe groot het werk wordt wat u in die dag maakt.

Locatie Het Arsenaal, Kloosterstraat 15 Doesburg. Parkeren is gratis mogelijk op zondag is het vrij parkeren op bv de parkeerplaats de Kloostertuin.

De workshop gaat zeker door maar er is nog plek voor een paar mensen maar wees er snel bij.

Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij Madeleine Corbey 0316-281174, 06-23937822 of kijkt u eens op www.atelier-allegro.nl